COVID-19 DACĂ AVEȚI SIMPTOME CA FEBRĂ, TUSE, RINOREE, SOLICITAȚI ASISTENȚA MEDICALĂ LA 112

D. PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE APELAȚI LINIA VERDE A AGENȚIEI NAȚIONALE PENTRU SĂNĂTATE PUBLICĂ: 0 800 12300


20 martie - Ziua Mondială a Sănătății Orale

Ziua Mondială a Sănătății Orale (WOHD)este marcată anual pe 20 martie și în fiecare an își propune să ofere oamenilor cunoștințe, instrumente și încrederea pentru a asigura o sănătate orală mai bună.

Campania WOHD 2023 este în acest an, la ultimul an al campaniei de trei ani ,,Fii mândru de gura ta!” care transmite mesaje oamenilor din întreaga lume să prețuiască și să aibă grijă de gura lor. Indiferent de vârstă, îngrijirea gurii și îngrijirea sănătății bucale este vitală pentru sănătate și calitatea vieții mai bună. De aceea, anul acesta, facem apel la toți să fie mândri de gura lor pentru o viață întreagă cu zâmbete!

Bolile orale reprezintă o problemă majoră de sănătate pentru multe țări și au un impact negativ asupra oamenilor de-a lungul vieții. Bolile bucale duc la durere, disconfort, izolarea socială și pierderea încrederii în sine și sunt adesea legate de alte probleme grave de sănătate. Și totuși, nu există niciun motiv de suferință: majoritatea afecțiunilor de sănătate orală sunt în mare măsură prevenite și pot fi tratate în stadiile incipiente. Menținerea sănătății orale bune are un impact pozitiv asupra sănătății generale, bunăstării și calității vieții ...


Participarea la Conferința Interdisciplinară cu participare Internațională ,,Ziua mondială a somnului 2023. 10 ani de activitate a Centrului de somnologie IMSP INN ,,Diomid Gherman””

Azi, 17.03.2023, doamna Antoci Elena, medic medicină de familie și doamna Pirogan Elena, medic medicină de familie, participă la Conferința Interdisciplinară cu participare Internațională ,,Ziua mondială a somnului 2023. 10 ani de activitate a Centrului de somnologie IMSP INN ,,Diomid Gherman””

Ziua Mondială a rinichilor - 9 martie 2023